On aika valmistaa iho kestämään syksyn viimat

29.08.2016 07:49


Syksy tuo tullessaan viiman ja viileät kelit, joka vaikuttaa heti ihon kosteuspitoisuuteen. Iho kuivuu ja apua haetaan erilaisista ihonhoitotuotteista. Jos iho on palanut kesällä, kannattaa tuotteeksi valita ihoa elvyttävä ja rauhoittava voide. Vitamiinipitoinen tuote on myös hyväksi iholle syksyllä, koska aurinko ei ole enää niin paljoa hellimässä ihoa kuin kesällä.
Jos iho paloi kesällä, ota käyttöösi rauhoittava ja kosteuttava Balm. Sen sisältämä kuusenkerkkä rauhoittaa ihoa ja antaa iholle heleyttäviä vitamiineja. Sopii normaalista rasvaiseen ihoon. Täydellinen voide päiväkäyttöön, imeytyy hetkessä ja toimii myös meikin alla.

Miten saada kesän raikkaus säilymään iholla? Davvin Facial Creamin sisältämät vitamiinit heleyttävät ihoa ja pitävät ihon kuulaana. Ihon kosteustasapainon pysyessä normaalina, säilyy iho elinvoimaisena. Voide toimii parhaiten kun hierot sen kasvoille.

Miksi silmänympärystuotteen käyttö on tärkeää syksyllä? Tuuli ja kuiva huoneilma kuivattavat silmiä ja silmänympärystä tulee hangattua huomaamattaan usein. Hankaus aiheuttaa herkälle silmänympärysiholle rasitusta ja kuivumista. Smoothing eye serum sopii syksyiseen ihonhoitoon vitamiinirikkauden ja hyvän kosteutuksen ansiosta. Koostumus on kevyt, jolloin sitä on helppo käyttää ja se imeytyy hetkessä.

Löydä tiesi lähimmälle Davvi-jälleenmyyjälle; http://davvibiocosmetics.com/yhteystiedot/jalleenmyyjaksi.


Vinkki! Panosta syksyisessä ihonhoidossa hellävaraisuuteen. Jos ihosi paloi kesällä, vältä hinkkaamasta ihoa ja kuori vähemmän. Hiero kosteusvoide ihollesi, jolloin voide imeytyy ihoon parhaiten.