Davvi sopii erinomaisesti kesään!

23.05.2016 07:26

Davvi sopii erinomaisesti kesään!

Davvi sopii erinomaisesti kesään sen tuoksujen ja keveyden ansiosta. Monet vähentävät kesällä meikin käyttöä, joten on tärkeää että kosteustuote imeytyy hyvin, eikä kiiltele kasvoilla. Ihoa hoidetaan kesällä vähemmän, koska enää ei piinaa pakkasten ja tuulten aiheuttamat hilseilyt ja kuivuudet. Monipuolinen tuote soveltuu jokaiselle päivälle. Tuotteista myös etsitään keväisiä ja raikkaita tuoksuja. Mikäs sen kesäisempää kuin havumetsä sateen jälkeen tai vadelmapensaan raikkaus.

Mutta minkä tuotteet valitsisin?

Facial Cream pitää erinomaisesti meikin iholla, se kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän. Normaali-ihoisille Facial cream sopii kesällä myös yövoiteeksi. Se heleyttää ja ravitsee. Raikas tuoksu tulee vadelmasta. Sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen pintakuivalle iholle. Imeytyy nopeasti, joten erittäin hyvä meikin alle tai henkilölle, joka ei meikkaa.

Aftershave Balm on kesän ykköstuote. Se sopii nimittäin päivävoiteeksi naisille ja miehille. Sen nopea imeytyminen takaa, että sinun ei tarvitse odotella tuotteen imeytymistä. Koska Balm on erittäin hyvin ihoa rauhoittava tuote, se soveltuu hyvin AfterSun-tuotteeksi. Sopii koko perheelle ja päivävoiteenakin normaalista rasvoittuvaan ihoon.

Iho voi hyvin kesällä, mutta silmänympärystuotetta ei saisi unohtaa! Kesällä tulee siristeltyä silmiä auringossa, kuumuuden keskellä iho alkaa kaivata piristystä ja joillekin kuumuus aiheuttaa tummia silmänalusia tai turvotusta. Näiden ja myös ihon kosteuden vuoksi kannattaa käyttää silmänympärysvoidetta myös kesällä. Smoothing eye serum sopii kaikille ihotyypeille. Se on erinomainen kesäksi, koska sen sisältämät raaka-aineet virkistävät ja kosteuttavat ihoa. Muistathan suojata silmänympärysihoa käyttämällä myös aurinkolaseja!

Kesän tuoksut ovat usein luonnonläheisiä, makeita ja maskuliinisia. Kesällä halutaan tuoksua luonnolliselle ja raikkaalle. Mikä on kesän tuoksu? Aftershave Eau de Toilette tuo iholle kesäisen havumetsän yhdistettynä raikkaaseen sitrukseen. Jos et ole vielä nuuhkinut tätä, kannattaa suunnata lähimmälle Davvi-jälleenmyyjälle.


Jennan kesäinen suosikki:

”Oma suosikkini kesällä on Davvin Aftershave Balm. Käytän sitä päivävoiteena sekaiholleni. Päivävoiteelta haluan nopeaa imeytymistä ja sitä ettei tuotteesta tule iholle naamiomaista tunnetta. Balm imeytyy iholleni hetkessä, tehden siitä pehmeän. Kesällä tulee meikattua vähemmän ja mineraalimeikit ovat päivittäisessä käytössä, Balm toimii niidenkin alla erinomaisesti!”

Jenna Karjalainen

SKY-kosmetologi