Davvi tuo Lapin luonnon I love me -messuille – tule sinäkin

11.10.2016 13:16


Davvin I love Me -osastolla tapahtuu!

Helsingin messukeskuksessa järjestettävät I love me -messut (21. - 23.10.2016) kokoavat kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja luonnollisuudesta kiinnostuneet ihmiset yhteen.

Tänä vuonna olemme luonnollisesti-osastolla, paikalla 6e69. Osastollamme pääset tutustumaan messutarjouksessa oleviin Davvi-tuotteisiin kosmetologin ohjeistuksella. Voimme testata Davvia vaikka meikkivoiteesi alle jos otat sen mukaasi!

Esillä ovat myös Davvin tuotteissa käytettävät vaikuttavat raaka-aineet, tunnistatko kaikki? Pääset myös osallistumaan arvontaan, jossa arvomme päivittäin tuotepaketin. Davvin #ilovedavvi -sometempauksessa eniten tykkäyksiä saaneelle kuvaajalle annetaan Davvi-tuotteen, päivittäin!

Verkkokaupan tasarahapäivät

Etkö pääse messuille hyödyntämään Davvin tarjouksia? Ei se mitään, voit tilata Davvia messutarjouksin myös netistä! Verkkokaupan hinnat vaihtuvat messuhintoihin perjantaina 21.10. ja tuotteet tilattavissa tarjoushinnoin perjantaihin 28.10. saakka!

Myös miehen iho kaipaa kosteutta

Miehen iho on usein paksumpi kuin naisen iho. Miehen iholla esiintyy usein jopa rasvaisuutta ja epäpuhtauksia. Tyypillisin ihotyyppi miehillä on sekaiho. Sekaiholla pinta voi olla kuiva, mutta sisältäpäin rasvaisuus puskee epäpuhtauksia pintaan. Ihon pintakuivuus näkyy iholla usein ennenaikaisina juonteina.

Ihoa kannattaa siis hoitaa ihotyypin mukaisesti, niin että sen kosteustasapaino pysyy normaalina. Oman ihotyypin löytäminen voi olla vaikeaa, mutta tähänkin pätee perussäännöt. Pintakuiva iho on usein karhea ja sitä kiristää pesun jälkeen. Jos iho on sisältäpäinkin kuiva, löytyy iholta usein valkoisia miliumeja. Rasvaisen ihon taas tunnistat epäpuhtauksista ja ihon kiiltelystä päivän mittaan. Pintakuivan ihon pelastaa kevyt, mutta kosteuttava voide. Jos iho on lähes rutikuiva, kannattaa ottaa käyttöön paksu voide, varsinkin talveksi.

Vinkki! Kosteuttava Davvi AfterShave Eau de Toilette -partavesi sopii niin partavedeksi, kuin kosteuttavaksi seerumiksi kasvoille. Kosteuttava Balm taas sopii hennon tuoksunsa vuoksi koko perheelle!

Jenna Karjalainen

SKY-kosmetologi