#

Taito Shop Maakari – mahtava liike moneen makuun

Taito Shop Maakari on Oulun rautatieaseman lähellä oleva taide- ja käsityöliike josta löydät niin kahvion, taidetta, kotimaisia käsintehtyjä tuotteita, matkamuistoja, luonnonkosmetiikkaa, evästä ja tietenkin iloisen henkilökunnan. Taito Shop Maakarin yhteydessä toimii myös Kahvila Viltti. Liike sijaitsee aivan Oulun rautatieaseman kupeessa, upeassa, vanhassa rakennuksessa. Siellä on helppo käydä esimerkiksi junaa odotellessa.

Maakari on osa maanlaajuista Taito Shop -ketjua, joka tarjoaa asiakkailleen persoonallista ja korkealaatuista suomalaista käsityötä sekä designia. Taito Shopista voit myös löytää sisäisen taiteilijasi tai oppia kutomisen salat. Takahuoneessa on nimittäin upea tila jossa voit tehdä vaikka maton itsellesi.

Maakarin lämpimän hengen takaavat ihanat asiakaspalvelijat. Jos maakariin on tullut jotain uutta, saatat päästä maistelemaan uutuutta kysymättäkin. Esimerkkinä asiakkaille tarjottiin maistiaisia uudesta tervaleivästä ja mielipiteitä kuunneltiin hartaasti. ”Kenen tekemää tämä on ja mistä tervan maku tulee?” asiakkaat kyselivät. Liikkeen henkilökunta on hyvin perehtynyt Shopin tuotteisiin ja on kokeillut useita tuotteita myös itsekin. Rempseältä henkilökunnalta kannattaa kysyä tuotteista, silloin saatat kokea myös ”vau”-elämyksen shoppaillessasi.

Vaikka maakari on jo muutenkin mielenkiintoinen ja eläväinen paikka, siellä järjestetään myös paljon erilaista tapahtumaa. Asiakasilloissa tarjolla on naposteltavaa, tutkittavaa ja ajankohtaisia esittelyitä. Käsityötila taas tarjoaa erilaisia käsityökursseja.

Suosittelemme lämpimästi!